Butik

I vår mysiga handelsbod…

…hittar du över hundrarals artiklar och vi får in nyheter titt som tätt. Vi tycker om svensktillverkade produkter och närproducerat men vi har även ”långväga delikatesser” från bland andra Italien och Frankrike. Olja och vinäger säljer vi både på lösvikt och i flaskor.

Den absolut populäraste varan i hela Handelsboden är vår omtalade dadelbalsamvinäger. Vi har även ett stort utbud av olika kryddor och spännande kryddblandningar. Fråga oss gärna så tipsar vi dig om hur du kan använda din favorit bäst.

Vi har stort utbud

Svenska skorpor, marmelader, sylt, knäckebröd, senap, kaffe, te, god pasta från Italien och mycket mer kan du hitta på hyllorna inne i vår delikatessavdelning.

För dig som älskar choklad, lakrits och konfektyr är Njuta ett paradis. Det första du möter när du kommer innanför Njutas dörr är en härligt stor pralindisk. Där hittar du massor av olika sorters handgjorda praliner. Vi har många goda chokladkakor från världskända tillverkare så som Valrhona, Kallari, Malmö chokladfabrik med flera. Njuta är verkligen ett chokladparadis!

Kaffe och te

Hos oss kan du givetvis köpa te och kaffe på lösvikt. Alla våra råteer är ekologiska och vi har alltid minst ett kaffe på lösvikt som är ekologiskt. Vi vägleder dig gärna igenom dofter och smaker för att hitta något som passar just dig. Självklart har vi även tillbehören som behövs till just din kaffe eller te-ritual. Presskannor, tekannor, filter av olika slag och förvaring hittar ni hos oss.