Butik

I vår mysiga handelsbod…

…hittar du över hundrarals artiklar och vi får in nyheter titt som tätt. Vi tycker om svensktillverkade produkter och närproducerat men vi har även ”långväga delikatesser” från bland andra Italien och Frankrike. Olja och vinäger säljer vi både på lösvikt och i flaskor.

Den absolut populäraste varan i hela Handelsboden är vår omtalade dadelbalsamvinäger. Vi har även ett stort utbud av olika kryddor och spännande kryddblandningar. Fråga oss gärna så tipsar vi dig om hur du kan använda din favorit bäst.

Vi har stort utbud

Svenska skorpor, marmelader, sylt, knäckebröd, senap, kaffe, te, god pasta från Italien och mycket mer kan du hitta på hyllorna inne i vår delikatessavdelning.

För dig som älskar choklad, lakrits och konfektyr är Njuta ett paradis. Det första du möter när du kommer innanför Njutas dörr är en härligt stor pralindisk. Där hittar du massor av olika sorters handgjorda praliner från bl a Valrhona, Michel Cluizel, Ryfors konfektyr, Emils Gustavs med fler. Vi har många goda chokladkakor från världskända tillverkare så som Valrhona, Kallari, Malmö chokladfabrik med flera. Njuta är verkligen ett chokladparadis!