Café

I vårt mysiga café..

…kan du sitta och njuta av en stor kopp rykande het varm choklad till toner av personliga musikfavoriter och dyka in i en god bok, eller kanske bara ta en paus i vardagen och filosofera lite.

Vi har en stor meny för bara chokladdrycker. Välj mellan vit, mörk och ljus choklad, eller varför inte en het chilichoklad?

Vi bryr oss om det vi älskar

Kaffet vi serverar är noga utvalt och bara det bästa är bra nog. Vi utmanar oss själva varje dag genom att försöka göra det godaste kaffet eller chokladen vi någonsin serverat, toppat med kärlek! Om du är tedrickare så kan du välja mellan våra olika lösviktssorter. Vilket te är din favorit, svart, rött, grönt eller vitt?

Vårat espresso-kaffe är alltid ekologiskt, och hos oss kan du självklart dricka en latte utan animaliskt innehåll om du önskar.

”Gó fikat”

Vi har ett litet men väl utvalt sortiment av ”gó fika”. En bit av våran populära varma pecanpaj med vaniljglass kanske passar dig?

Eller du kanske gillar supersmarrig kladdkaka med grädde? Är du bara sugen på något litet kan du passa på att hitta din favoritpralin i vårt stora pralinsortiment. Mums!