Provningar

Chokladprovning

Vet du inget om choklad eller vet du massor och vill veta mer? Oavsett så är en chokladprovning svår att trivas på. Vi provar oss fram från kakaoböna till den mörkast tänkbara chokladen, alltihop ekologiskt, och diskuterar chokladens historia, framtagningsprocess och självklart – njuter.

Lakritsprovning

Älskar du lakrits? Vi med! På våra lakritsprovningar pratar vi lakrits, äter lakrits och lär oss så mycket vi kan om lakrits samtidigt som vi förstås har kul!

Teprovning

Vår relativt nya teprovning är för dig som älskar te likaväl som för dig som aldrig någonsin druckit en kopp te. Vi pratar om teets ursprung, provar olika typer och lär oss om hur ett te framställs och självklart avrundar vi teprovningen med en ”afternoon tea-inspirerad” fika.

Privata sällskap eller större grupper?

Är ni en grupp vänner, kollegor eller familj som vill ha en helt egen provning? Kanske en kombination av lakrits och choklad eller helt enkelt en helt egen afternoon tea-stund? Vi anordnar provningar på eran begäran och kan utforma den efter smak och tycke, datum och tid. Kontakta oss vid förfrågan!